De kantoren van OLFASCAN nv zijn gelegen aan de Industrieweg 114H te 9032 Gent (Wondelgem). De meest eenvoudige weg is de R4 te nemen richting Eeklo - Zelzate.

  • Komende uit richting Antwerpen (E17), neem de R4 richting Merelbeke (ter hoogte van Destelbergen) en volg ter hoogte van Merelbeke de R4 verder richting Eeklo.
  • Komende uit richting Brussel (E40), neem de R4 te Merelbeke en volg richting Eeklo (na 300m scherpe bocht naar rechts nemen).
  • Komende uit richting Kortrijk (E17), neem in Zwijnaarde even de E40 richting Oostende en verlaat deze via de afrit Flanders EXPO. Steek de Ringvaart over (rechtdoor aan het ronde punt) en volg de R4 aan de overzijde van de Ringvaart richting Eeklo.
  • Komende uit richting Oostende (E40), neem afrit Flanders EXPO. Steek de ringvaart over (rechtdoor aan het nieuwe ronde punt), en volg de R4 aan de overzijde van de ringvaart richting Eeklo.

Eenmaal op de R4 zelf, rijdt u voorbij de afrit Eeklo/Gent/Mariakerke en neemt u links de afrit HAVEN 9000-9200. U draait daarna rechts af en na 150 m slaat u links af op de oprijlaan naar ons kantoor. Onze kantoren bevinden zich op het einde van deze weg. Er is een kleine parking voorzien aan het gebouw.

GPS-coördinaten: 51°5'36'' N; 3°41'26'' O